Dejlige dage i Stockholm

Billede: Hustle Rain før Eliteloppet med sin oppasser i karantæne stald

Forventningerne var enorme og glæden lige så – oplevelsen at have en hest med i en af verdens største travløb var herlig. Resultatet blev desværre ikke så godt – nu viste det sig at spor 1 blev en fælde da Desescion Maker fra sit spor 6 pangstartede til føringen og den ryg var der ikke meget ved.

Nu galoperede Hustle Rain i opløbssvinget, da en fransk konkurrent kørte ned i os – men uanset hvad så havde det ikke ændret på resultatet, da den førende hest vi havde ryg på gik helt i stå op mod mål.

Men sådan er væddeløb – vi må op på hesten igen og der ligger mange spændende udfordringer for vores Hustle.

Dagene i Stockholm var fantastiske – og der blev vist sport på så højt et plan i alle løb at det er bare at bukke for alle som deltagere i denne weekend.

Det eneste negative hvis vi absolut skal være negative – det var vores gode ven Jesper Hansen stutteri Wynn ikke blev behandlet ordentligt i forbindelse med salg af hest til auktion. Det er ganske enkelt en ommer, sådan noget må ikke ske. At man sender hesten i ringen igen, for at blive solgt som sidste hest, fordi oprindelig køber havde budt på fejl hest. Og man 8 nummer før afslutning af auktionen stopper auktionen fordi man ikke må være på Solvalla restaurationen. Nu var auktionen forvandlet til en online auktion med en del forsinkelse kl 02.00 om natten og man sælger sin hest for 60.000 mindre en første salg. Det er helt uanstændigt.