Om hjemmesiden

Velkommen til Stutteri Dusts hjemmeside.

Formålet med denne hjemmeside er at give intereserede indblik i hvad det er man laver samt fortælle lidt om hvorfor man gør som man gør.

Siden er naturligvis også lavet for eventuelle købere af stutteriets afkom. Stutteri Dust har i gennem de sidste år, via diverse henvendelser følt at der er behov for en præsentation af deres heste, for at give købere et bedre billede af hvad det er man påtænker at investere i.

På siden vil man fortælle om hvordan man er nået dertil hvor maner idag. Stutteriet vil fortælle om strategien for hvordan man gør det herunder valg af følhopper og hvorfor man lige netop har valgt den avlshingst til sine hopper.

Stutteri Dust har et klart mål med deres opdræt, det skal høre til i den bedste ende i skandinavien derfor er stutteriets motto:

“Stutteri Dust giver drømmene et spark”

Stutteriet hjemmeside vil ligeledes have fokus på nyheder omkring stutteriet, herunder præstationer af afkom som man vil følge tæt. Meninger har man ligeledes mange af – siden kommer ikke til at blive en politisk platform for holdninger af forskellig art, men når man mener der er noget som skal gøres anderledes så vil man i visse tilfælde ytre sine mening her.

Stutteri Dust vil gøre deres ypperste til at deres hjemmesiden er opdateret og den skal være så interessant at du “klikker” på siden jævnligt for at læse deres nyheder.