Så er det blevet forår og stutteriets har årets første start

Ganga Bae BC vinder

Billede: hel store søster Ganga Bae vinder Breeders Crown og 1,6 mio
Vi ser med stor glæde frem til stutteriets første opdræts start i 2024.

Det er Kinky Rain (Muscle Hill) der skal starte for træner og kusk Jan Dahlgaard og skal gøre livets første start. Jan har haft Kinky i træning fra start, og Kinky har fulgt det koncept vi ynder med vores ungheste at de får deres tidlige væddeløbsuddannelse ved Jan, et samarbejde vi er meget tilfredse med.

Kinky Rain har helt fra starten vist fine takter og virker til at være en ærlig og reel hest, men dog med et vist temperament. Hun går ud i dagens første løb, et nul-klasse løb, og har fået et lidt vanskeligt spor i volten. Vi sigter altid på opbyggende løb med vores egen ejede heste og morgendagens løb er ingen undtagelse, hvorfor forventningerne går mere på et lærerigt løb end så meget andet.

Kinky Rain er efter en af stutteriets ældre hopper Alexia Ås, der tidligere har produceret Angel Rain (800 tkr), Dancin in the Rain (500 TKR), Ganga Bae (4,6,mio kr) og Furies Rain (1,1 mio kr). Så et vist søskendepres kan man vidst godt formaste sig til at pålægge Kinky Rain, der er helsøster til Ganga, Furies og Dancin.

Kinky Rain har gået 2 prøveløb, og blev i andet forsøg godkendt i 19,3. I første prøveløb galoperede hun i sidste sving, af hvad der nærmest lignede kådhed.

Om det skal blive sejr i første forsøg vil vi ikke spekulere i, men en ting er helt sikkert – vi glæder os!