Væddeløbskarrieren ovre for Glamorous Rain

Billede: Glamorous Rain med sin faste oppasser Jenny Sundin

Daniel Reden har i dag meldt ud på sin Instragram profil at vores opdræt Glamorous Rain lægger væddeløbskoene på hylden og går i avlen. Hun går nu til Normandiet, hvor Francesco Zet bliver først match.

Vi vil benytte lejligheden til at takke og se tilbage på de mange fremgange vi som opdrættere har haft med Glamorous Rain på væddeløbsbanerne rundt om.
Glamorous er en del af vores G-kuld med to andre hopper. Golden- og Glorius Rain begge yderst kapable heste. Glamorous viste sig dog tidligt at være i en klasse for sig og er også i år blevet stutteriets mest vindende hest nogensinde med hele 6 mio skr. I karriereindtjening.

Glamorous første storløbsresultat kom i sejren i Cochinelles-lopp på Solvalla, for sidenhen at opnå en fjerdeplads i Svenskt Travoaks og sluttede 3 års sæsonen af på bedste vis med en sejr i Breeders Crown efter sidste 1000m i tredjespor. 4 års sæsonen startede godt med sejre i Breeders Crown udtagningsløb, sejr i Prix Diana Zet, og en 3. plads i Dronningepokalen. Glamorous vandt et udtagningsløb til Stochampionatet, men fik et for hårdt løb i finalen og sluttede uplaceret. Siden var hun ikke helt som bedst i hendes udtagning til Derbystoet og lykkedes ikke kvalificere sig til finalen. En afdeling der i øvrigt blev vundet af vores andet opdræt Glorius Rain der sidenhen blev 3. i finalen.

Glamorous vendte kraftigt tilbage og vandt semifinale i Breeders Crown og sluttede sæsonen med en andenplads i finalen, kun kort slået af ellers uslåelige Lara Boko.
Som 5-års gik Glamorous direkte ud i hårdeste konkurrence for de 5-årige heste og løb en 9,7 tid, hvor hun havde været med helt fremme med lidt mere racing luck. Sæsonen bød sidenhen på en andenplads i Sto-EM, 2 V75 sejre og en sejr på Vincennes foran bl.a. Great Skills. Karrierens sidste start skulle blive i Prix Tenor de Baune, hvor hun efter sen angrebsplads spurtede bedst af alle og kunne nå en 5. plads bag gode heste.
Hendes karriere summeret er det blevet til 2 Gruppe-1 sejr, men hele 3 top-3 placeringer i Gruppe-1 løb og hun lykkedes at kvalificere sig til alle årgangsfinaler udover Stoderbyet.

Et fantastisk trænerarbejde og en fantastisk karriere som væddeløber der nu går på hæld.

Glamorous Rains mor Savvy Yankee købte vi i januar 2010 på en Mixed auktion som blev afholdt på Meadowlands, dengang i fol ved Cantab Hall. Savvy var en Balanced Image hoppe – og de kan have et vist tempremant og det havde hun også. Hun kom fra et stort stutteri i USA og derfor altid haft mange heste omkring sig med stor udskiftning. Efter noget tid faldt tempremantet og hun blev dus med vores faste cyklus at drive stutteri på. Savvy var en af de hopper der aldrig gjorde noget forkert og når man hver morgen åbnede døren til stalden for at fodre – blev man glad om hjertet for at se denne smukke hest. Savvy var en fantastisk smuk hest og hun lavede både gode afkom men så sandelig også meget smukke afkom.