Hustle Rain på vinterferie og træning

Billede: Hustle Rain efter sejren i Sprintermesteren

Vi havde planer om at prøve Frankrig – specielt efter Hustle’s fine sejr i tangering af den svenske rekord over 3 km i Skt. leger. Hustle har i sæsonen haft 2 afbræk på knapt 2 måneder hver og han var langt fra brugt.

Men slut november og først i december var Hustle ikke sig selv og lå i boksen når han kom ind. Halsen blev tjekket og der blev taget blodprøver. Blodprøverne var en lille smule skæve men ikke noget specielt – men han stod over træningen.

Per og Jeg besluttede i samråd med Hustle’s træner Matthias Djuse at lade ham få helt fri ind i det nye år også begynde på Matthias vinter træning som han svarede så godt på sæsonen 2023. Der findes ifølge Mathias stadig udvikling i ham og der er flere ting rent udstyrsmæssigt som heller ikke er afprøvet endnu. Så måske findes der et gear eller to mere i ham

Nu bliver der i stedet måske mulighed for lidt tidligere sæsonstart og det skal da ikke være nogen hemmelighed at Per og jeg drømmer om han måske allerede i 2024 kan være med i Copenhagen Cup.