Hustle Rain og Glorius Rain vandt flotte sejre på Åby

Billede: Glorius Rain med sin oppasser Martin Bjerregaard efter sejren på Åby

Hvilken dag på Åbytravet onsdag den 15. november 2023.

Det startede med at Glorius Rain (Donato Hanover) vandt en meget sikker sejr for Peter Untersteiner. Fra spor 2 bag bilen tog Glorius spids og siden var hun overlegen i vindertiden 11,5 1640 meter auto. Peter Untersteiner kørte og Flemming Jensen træner. Det var 60.000 sekr til Glorius i præmie. Men glem ikke dem som står bag ved meget at det vores heste udfører – staldfolkene og Martin Bjerregaard har en stor andel i vore sejre.
Peter Untersteiner var lyrisk omkring Glorius – hun var så klar til at gøre jobbet så det er sjældent man får lov til at få en sådan oplevelse sagde den rutinerede kusk.

Hustle Rain (Raja Mirchi) vandt ligeledes en flot sejr i det traditionsrige stayerløb S:t Leger et løb for 4 årige heste. Hustle havde 40 meters tillæg og vandt i en tangering af den svenske rekord samt ny banerekord på Åby travet, for 4 årige hingste 13,6 3180 meter. Der var flotte 200.000 sekr til Hustle for hans flotte præstation. Matthias Djuse træner og det var Stefan Persson som kørte. Også her skal vi huske det store arbejde staldmanden bag Hustle Sebastian Lindberg gør i det daglige.
Stefan var meget benovet over Hustles præstation, og han er frisk på at køre igen hvis Magnus melder forfald.
Ejer af Hustle er Per Hansen og Stutteri Dust. Vi er stolte og drømmer om hvad de næste opgaver kan blive for denne fantastiske hest.