Hustle Rain er tilbage

Billede: Hustle Rain’s sejr i Sprintermesteren

Det er med stor glæde at Stald H’s (Per Hansen) og undertegnede igen skal til Solvalla og se vores Hustle Rain (Raja Mirchi-Miss Possessed) i løb. Han har ikke startet siden han var den mest spillede af alle heste til Derby kvalifikation på Jægersro. Desværre viste det sig at han var nedsat af en bakteriel infektion.

Nu er han tilbage igen og efter et hurtig arbejde på Solvalla i onsdags melder Hustle’s træner Matthias Djuse ham klar. Og efter jeg har talt med Matthias idag så melder han Hustle godt klar og han har gået meget frem med det sidste hurtig arbejde i kroppen.

Han starter i Breeders Crown semifinalen og vi har været heldig med lodtrækningen idet vi fik spor 3. Det kræver minimum en 4. Plads for at komme til finalen som køres den 17. November på Eskildstuna travbane. I øvrigt et løb vi som opdrætter har vundet 2 gange. Dels med Ganga Bae og med Glamorous Rain. Der er hele 1,6 mio kr til vinderen af BC finalen.

I semifinalen køres Hustle af hans faste kuske Magnus A Djuse, som pt må betegnes som Sveriges bedste kusk i kamp med Ørjan Kihlstrøm. Der er 200.000 sekr til vinderen af semifinalen.

Vi er på plads på Solvalla og vi glæder os til at se om han er klar igen til årets sidste store udfordring.