Spændende Sprintermester Aften for Stutteriet

Billede: Hustle Rain efter en sejr på Solvalla

På torsdag 6. juli har Stutteri Dust hele 4 opdrættede heste til start på Sprintermester Dagen.

Hustle Rain (Raja Mirchi – Miss Possessed) starter i indledende afdeling til Spintermesteren. Et løb som består af 3 indl afd og en finale. Hustle har trukket sport 6 ud af 8 heste. Og Hustle er en af favoritterne. I indl afd er der 100.000 sek til vinderen og der venter 1,2 mio sek til vinderen i finalen. Hustle trænes af Matthias Djuse og køres af Magnus A Djuse. Per Hansen og Stutteri Dust ejer Hustle.

Galmoreus Rain (Muscle Hill – Savvy Yankee) og Glorius Rain (Donato Hanover – Burning Rain) starter i et 5 årsløb hvor de har trukket henholdsvis spor 6 og 7 – og der er 7 deltagere. Der er 150.000 sekr til vinderen. Favorit bliver Alessandra Gocciadoro Clarissa. Glamorous Rain trænes af Daniel Reden og ejes af Daniel Reden, kusk er som sædvanlig Ørjan Kihlstrøm. Glorius Rain trænes og køres af Flemming Jensen og vi har fortsat Glorius Rain i vores ege.

Endelig har vi Golden Rain (Bold Eagle – Mystical Sunshine) til start i en diamant sto løb med sekr 110.000 til vinderen. Golden har startspor 5 og topform, hun er klar til en rigtig stærk præstation, men konkurrencen er uhyggelig godt og der er mange starthurtige heste indenfor hende. Så det kræver held til at få en fremskudt placering. Golden Trænes og køres af Flemming Jensen.