Herlig dag i Aalborg

Billede: Mystical Sunshine 2 mio dollars 1.08,7 er mor til Golden Rain

Vi startede to hest i Ålborg begge trænet og kørt af Flemming Jensen – og det blev til to sejre.

Paying My Way (Varenne) 3 års hoppe debuterede med en rimelig sikker sejre i tiden 20,7 2140 m auto. Banen var noget tung grundet regn og tøvejr, så det er svært at sige hvor god hun er endnu, men hun løste opgaven fint og Flemming var tilfreds med hende.

Vi købte Paying My Way fordi vi gerne vil avle på hende – og vi synes der er godt blod i hende. Hendes mor Nordicgoldnovember (Viking Kronos) starteede 20 gange og vandt de 10 hvor bla Tysk Derby var en af sejrene – hun tjente i alt 700.000 kr. Nordicgoldnovember’s mor er Ina Scot 20, mio og vinder af Prix de Amrique – som vel nætte behøver nærmere præsentation. Så når man ser på stamtavlen på Paying My Way er faderen Varenne, morfar Viking Kronos og mormor Ina Scot. Og som nævnt vandt moderen selv tysk derby. Endvidere er Nordicgoldnovember mor til 2 milionære.

Golden Rain vandt ligeledes i 16,7 2140 meter autostart – efter et veldisponeret løb af sin træner og kusk Flemming Jensen. En blød dødens med 1000 meter igen og hun vandt med lidt i behold. Nu starter hun i finalen den 29. december i AAlborg. Det bliver måske hendes sidste start. Hun har netop fået plads ved Franzesco Zet til bedækning 2023.