Revanche for Hustle Rain

Efter at have siddet fast med alt sparet i BC-semifinale som 5., viste Hustle Rain at han ikke havde gjort sig bort i finalen.

Hustle Rain var til start i E3 revanchen for hingste og vallakker. Hustle Rain blev af Magnus A. Djuse taget stille fra start og placeret i 3. udvendig, og sad der til 700 meter før mål. Her avancerede Hustle Rain i ryg på Joe Dalton, og senere ud i 4. spor og kunne med 30 meter til mål afgøre sikkert. Hustle Rain gik en 1.09-tid sidste 700 og gjorde arbejdet i sporene. Han kom hjem i 12.5/2140m.

Det var Hustle Rains sidste start for i år, og vi ser frem til næste sæson. Hvor vi håber, at han kan gøre sig gældende i de helt store løb.

Hustle slutter sæsonen flot af med 5 sejre og 505.000 SEK indtjent på 10 starter. Vi (Per Hansen og jeg) tillader os endda at tro på, at med lidt mere “racing luck”, så kunne det have været endnu flottere cifre.