Glorius Rain klarede ikke cutttet til BC- semifinalen

Billede: Glorius Rain efter 3. pladsen i Sto Derby.

Glorius Rain (Donato Hanover – Burning Rain) med sin træner og kusk, Flemming Jensen, skulle blive nr 5. for at nå frem til semifinalen på Solvalla ultimo oktober. Glorius så fremragnende ud og var spillet til favorit i vinderspillet men kun var 3. mest afkrydset i V64.

Glorius havde nr 1 fra start og det er man jo som sådan altid glad for – men lige på Axvalla banen er det faktisk ikke så godt – og det er svært at forsvare den position mod hurtige heste længere ude i banen. Det skete også for Glorius som ikke kunne svare Global Creation/Erik Adielson ud fra start og da program nr 2. Readyforwine lykkedes med at holde Glorius inde og selv kunne tage spids – ja så var der positionerne enten 3. indvendig eller dødens og vælge imellem. Flemming valgte 3. indvendig og kom deværre aldrig derfra.

Nu er det kun at håbe på at Glorius kan komme med på penge for dems om ikke ønsker at deltage i BC. Chancen er lille – men den er der.