Glorius Rain på vej til Svensk sto Derby

Billede: Glorius Rain med sin træner og kusk Flemming Jensen ved sejr i indledende afdeling i Svensk Sto Derby

Men inden vi når så langt som til Derby om søndagen, så starter Fuies Rain (Muscle Hill – Alexia Ås) i Sølvdøvisionen fra et svært spor 11 for sin træner Johan Untersteiner og det er Peter Untersteiner som kører..

Gloius Rain (Donato Hanover – Burning Rain) har det været alt fint med siden seneste start i følge Flemming Jensen. Vi valgte anden række selvom vi kunne have trukket spor 5 men det skyldes, at vi ikke vil ud i nogen hård åbning. Nu er vi sikker på vi ikke ender ude i sporerne og har ryg på storfavorikken Lara Boko fra start. Hun er ikke levnet mange chancer hos ekspert tipperne, men Flemming tror på det og med en god rejse så mener han at hun ligesågodt kan stå i vindercirklen som nogen anden.

Vi ser frem til vores 2. derby start på 8 dag.