Glorius Rain i i Sto derby finale

i går aftes kunne vi på Jægersro følge Glorius Rain (Donato Hanovere – Burning Rain) til sejr for træner og kusk Flemming Jensen i tiden 12,4 over 2140 meter. Efter løbet udtalte Flemming at der fortsat var kræfter tilbage over mål. Vi er stolte af hvor god Flemming har kunnet gøre vores hest til – på så kort tid.

Løbet formede sig som man kunne ønske sig, idet Glorius fra sit spor 2 fik spids efter Adirans Koljginis hest som sad forrest galopperede. Det kunne måske godt ses som lidt heldigt – men vi var oppe og besøge Lufti i stalden efter løbet, hvor vi var inviteret op og Adrian Kolgjini kunne fortælle at hans plan var at slippe med det samme – så uanset galop eller ej så var vi nok endt i spids under alle omstændigheder.

Vores anden opdrættede hest Glamorous Rain (Muscl Hill – Savvy Yankee) som var med i løbet sluttede på en 5. plads i tiden 12,7. Hun skuffede vel selvom hun gik afsted i 3. spor med 1200 meter tilbage. Hun er ikke helt der hvor Reden gerne vil have hende. Vi talte med Kusken Ørjan Kihlstrøm efter løbet og han var synligt skuffet over at hun ikke holdt bedre ved i opløbet.

Desværre havde vi ikke lodtrænngsheldet idet vi kom til at trække som nummer 4 ud af 6 til finalen – og vi valgte spor 9. Hestene er så gode og tætte så vores analyse af finalen er at man er nød til at sidde i inderbane/2. spor undervejs og håbe på heldet for at opnå en topplacering.

Finalen køres den 5 september.