8 spændende dage foran os

Billede: Glorius Rain med sin tidligere træner Johan Untersteiner

Aldrig har Stutteri Dust været så bredt repræsenteret med heste til start de næste 8 dage. Starter som har eller kan have stor indflydelse på den fremtidige matchning af hestene.

Vi har følgende heste til start:

Lørdag 20. august Ørebro

Furies Rain 5 år vallak efter (Muscle Hill – Alexia Ås) indtj sekr 990.000 starter i Sølvdivisionen på Ørebro over 2640 meter snorestart. Ørjan Kihlstrøm kører og Johan Untersteiner træner. Første præmie sekr  125.000.

Søndag 21. august Bornholm

Hunger Rain 3 år hingst efter (Raja Mirchi – Brazillian Rain) indtj dkkr 25.000 starter på Bornholm med Mads Pedersen i sulcyen og går han op til det man forventer så kan en start i et 3 årsløb i derby weekenden blive en mulighed. Førstpræmie dkr 7.500

Tirsdag 23. august Jægerso

Glorius Rain 4 år hoppe efter (Donato Hanover – Burning Rain) indtj  sekr 340.000 starter i udtagelse til Sto Derby på Jægersro. Flemming Jensen både træner og kører. Efter seneste indsats hvor Glorius vandt på 11,0 fra dødens over 1600 meter, så er vi da ret så optimistiske på hendes vegne. Hun har trukket et perfekt spor 2. Glorius ejer vi selv og efter endt væddeløbskarriere så går hun i avlen på Stutteri Dust.

Glamorous Rain 4 år hoppe efter (Muscle Hill – Savvy Yankee) indtj sekr 3.500.000 starter i samme udtaglesesløb som Glorius. Hun har trukket spor 5. Som sædvanlig er det Ørjan Kihlstrøm der kører og Daniel Reden som træner.

Hestene er tippet som 1 og 2 i programmet. Førstpræmie sekr 100.000

Onsdag 24. august Solvalla

Hustle Rain 3 års hingst efter (Raja Mirchi – Miss Possessed) indtj sekr 100.000 starter i Gay Noons lopp som er et løb for 3 årige med op til 150.000. Magnus A Djuse kører og som sædvanlig er det Matthias Djuse som træner. Tidligere er det Matthias som har kørt Hustle – og det med stor succes med 3 sejrer i træk. Vi (Per Hansen og jeg) er dog blevet enige med Matthias om at vi skifter kusk til Magnus for som Matthias selv siger “jeg er travtræner og skifte til en driver som Magnus giver altid lidt ekstra”. Magnus er en ung kusk på 22 år som allerede nu har fantastisk succes. Han bor hos storebror Matthias og hjælper til i stalden til daglig når der køres hurtigt mv. Planen er at Magus allerede nu er med i træningen af Hustle. Løbet skal ses som en forprøve til kriterie kvalifikation.  Går starten på onsdag som vi håber, så starter Hustle i kriterie kvalifikation midt i september. 1. præmie på onsdag er sekr 100.000.

Lørdag 27. august Charlottenlund

Golden CN stater i Hoppe Derby for sin træner  og kusk Flemming Jensen. Det er en hoppe som er indkøbt for at være med i dette løb. Golden ejer vi sammen med Miles Ahead (Jesper Hansen). Flemming Jensen var ganske godt tilfreds med Golden i prøven hvor det blev til en 3. plads. Og der vil  ifølge trænere til at ske nogle justeringer til løbet på lørdag den 27. august som skal kunne gøre hende aktuel. Første præmie dkr 350.000.