Glorius – Glamorous og Golden Rain starter søndag

Billede: Glamorous Rain i stalden hjemme hos træner og ejer Daniel Reden – her sammen med opdrætteren.

I 2018 opdrættede vi desværre kun 3 heste, hvilket bl.a. skyldtes Alexia Ås aborterede en Muscle Hill hingst.

De tre som kom til verden var:

‘Glorius Rain (Donato Hanover – Burning Rain)

Glamorous Rain (Muscle Hill – Savvy Yankee)

Golden Rain (Bold Eagle – Mystical Sunshine)

Alle tre hopper svensk registreret. Alle tre starter på søndag på Axvalla i forbindelse med Sto Championatet. Glamorous starter endda i hoved løbet efter at have vundet den indl afd ganske let. Hun er en af favoritterne til første præmien på 2,4 mio sekr. Det er tredje gang vi har heste til start i Sveriges bedst betalte hoppeløb og begge gange er det endt med en andenplads til henholdsvis Lovely Conch (King Conch) i 2007 og Ganga Bae (Muscle Hill – Alexia Ås) i 2020.

Glorius Rain starter for første gang for sin nye træner Flemming Jensen i et 4 års løb med 20 meters tillæg. Hun har fået springspor 7 og det bliver spændende og se hvad Flemming kan få ud af hende – det er en hest med hvis kapacitet.

Golden Rain starter i consoltationsløbet til Sto Championatet – det blev til galop i første sving i kvalifikations løbet. Hun var da for første gang uden sko og i amerikaner vogn. Og det gik for stærkt. Hun møder ret gode heste men har trukket spor 2 så der er mulighed for en placering blandt de 5 bedste.