Mange gode nyheder

Billedet: Hunger Rain i et hurtigarbejde for sin oppasser Bornholmske Sofie Dam

Ja hvor skal vi starte.

Hustle Rain 3 års hingst eft. (Raja Mirchi – Miss Possessed) var på Solvalla for sin træner Matias Djuse for første gang midt på ugen og gik 20 på en meget fin måde med en hastig afslutning. Mattias var meget “nøjd” det er en kapabel hest og vi skal snart til at starte ham udtalte han.Det er Stald H og undertegnede der ejer Hustle.

Hunger Rain 3 års hingst eft (Raja Mirchi – Brazilian Rain) ejes af Stald 9+1. En broget flok skrevet med smil på læben – en blanding af nye og gamle hesteejere. Hunger er i træning hos Per Nordstrøm og debutere på Søndag på Halmstad. Trænings rapporterne er gode og hele stalden er meget spændt på om det virkelig kan passe, at han er så god.

Glorius Rain 4 års hp sekr 170.000 (Donato Hanover – Burning Rain) starter også på søndag i Halmstad i et 4 års hoppeløb. Konkurrencen er skærpet siden sidste start, hvor hun vandt meget let på 14,5. Vi ser frem til hvor langt hun rækker i dette felt. Det er fortsat målet at være med i de større sammenhæng også skal hun kunne gøre sig gældende på søndag.

Flower Dust  5 års hp 1 mio dkr (Love You – Burning Rain) hoppe derbyvinder – sæson debuterer på søndag i hurtigklassen i Skive. Det bliver spændende og se hende igen år. Hun har overvintret fint og har Bent Svendsen fundet et ekstra gear hende så kan hun også være med hos de bedre hopper i Sverige.

Glamorous Rain 2,6 mio sek 4 årig hoppe efter (Muscle Hill – Savvy Yankee) sæson debutere i et Breeders Crown indl afd på Ørebro på torsdag. Hendes seneste start vandt hun finalen i Breeders Crown for 3 årig hopper med 1,6 mio sek til vinderen. Hendes oppasser Jenny Sundin siger hun har overvintret fint og træner stærkt. Har hun blot forbedret sig en lille smule over vintren så kan det være en hest der er med på den øverste hylde i Sverige for de 4 årige hopper.

Humble Rain 3 årig hingst (Donato Hanover – Savvy Yankee) Savvy Yankees sidste afkom – er i træning ved Jan Dahlgaard har haft problemer med halsen. Så han er opereret og vi kan træne igen om 4 uger. Så det bliver ikke før til efter sommerferien han kan komme ud.

Jealous Rain 2 årig hingst (Raja Mirchi – Casual Rain) er i træning hos Jan Dahlgaard. Han er det første afkom efter Casual Rain (Muscle Hill – Affinity) Affinity er mor til avlshingsten Hard Livin og vores egen Derby vinder og Prix de Americ deltager Tumble Dust.Jealeous viser ualmindelig god flair for jobbet og uden uheld kan han blive en 2 års hest.

Og til sidst men ikke mindst – vores hæders hoppe Alexia Ås går oppe på Menhammer i Stockholm med sit hoppeføl efter Face Time Bourbon og er konstateret drægtig med Readley Express. Dejligt.