Glamorous vinder Breeders Crown finale

Billede: Glamorous Rain strækker på sig og vinder med hoved og hals.

Glamorous Rain 3 årig hp (Muscle Hill – Savvy Yankee) vandt søndag eftermiddag på Eskildstuna banen BC for 3 årige hopper. for sin træner Daniel Reden i tiden 12,2 for 2140 meter auto., Ørjan Kihlstrøm kørte. Glamorous var ved at galopere flere gange i løbet og kusken reddede den mesterligt flere gange og specielt Ørjans finish kørsel var i verdenseklasse.

Glamorous fik et gangske så hårdt løb idet hun blev tvunget til at gå ud i 3. spor med en omgang til mål og de lå hun så hele sidste omgagng. Det var kun de siste 50 metert at det var klart at hun skulle vinde, det var sindsygt spændende.

Efter løbet talte jeg med Jenny Sundin som er hendes faste passer. Jenny fortalte at de måtte sætte boots på hende inden starten men de hjalp ikke væsentligt på stilen, men som jenny siger Glamoorus ved ikke hvad galop er – det er en rigtig væddeløber som bider tænderne sammen når der er løb.

Tiden som Glamorous løb på dagen var den hurtigste vindertid på hele dagen – en 3 årig hoppe der gik sidste omgang i 3. spor over 2140 meter. Det er lidt vildt.

Glmorous fik 1,6 mio sekr for sejren og har i 2021 tjent 2.550.000 i 10 starter med 6 sejre og 2 andenpladser til følge.

Dette var sidste strat for sæsonnen og vi glæder os allerede til 2022.