Furies Rain flot 4. plads i BC

Billede Furies Rain slapper af efter sin 4. plads i boksen

Furies Rain 4 vallak efter Muscle Hill – Alexia Ås blev en flot nr 4 i BC finalen for sin træner Peter Untersteiner.i tiden 12,8 2140 meter auto. Johan Untersteiner kørte. Furies kom hurtig fra start og fik et perfekt løb i ryg på stor favoritten Ønas Prince. Første 1000 meter blev kørt meget langsomt 15,8. Og det betød at næst favoritten kom op og trykkede på og der blev kørt meget stærkt ned af sidste langside hvor de to kompetanter havde trukket 30 meter fra Furies og de andre.

Men op mod mål kom forfølgerne nærmere men der var ingen som kunne slå overlegne Ønas Prince og Per Nordstrøm.Furies holdt hjem til 4 pladsen som gav 192.000 sekr til sin ejer Leif Bergwall.

Furies Rain har i karrieren  startet 23 gang og vundet 2 taget 5 anden pladser og 3 tredjepladser og i alt er det blevet til 930.000 sekr. Der er ikke langt til han når milionen,