Spændende weekend i vente

Billede: Glamorous Rain før starten i Oaks

Vi har to opdrættede ankom med i finalen til Breeders Crown på Eskildstuna Travbane søndag den 7. September.

Glamorous Rain (Muscle Hill – Savvy Yankee) starter i BC finale for 3 årige hopper. Hun  vandt indledende afdeling og har dermed fået et godt spor 2. Træner Daniel Reden er meget positiv inden starten hvilket bl.a. skyldes at man i indledende afdeling havde sat canseeback på hende for første Grand. Det gav en ualmindelig stor effekt. Reden udtaler at man nok kunne have vundet Oaks hvis de havde været på der !! Nu kommer hun i optimal udstyr dvs med canseeback og uden sko – man er stor optimist inden finalen. Det bliver spændende.

Furies Rain (Muscle Hill- Alexia Ås) var 3. i indl. afdeling til BC og fik derfor plads i BC finalen for 4 årige hingste og vallaker. Han har spor 6 og er en stor outsider. Furies er på vej frem i form, medens nogle af de andre gode svenske 4. Åringers form måske er lidt på vej den anden vej. Kan han komme ned i banen og få et godt løb kan han tage en præmie.

Der hele 1,6 mio sekr til vinderen af BC finalerne.