Furies Rain også videre til BC finalen

Billede: Alexia Ås som i år har en lillesøster til Furies Rain og Ganga Bae, og er drægtig ved FaceTime Bourbon. Hvis alt går vel bliver hendes næste partner Readly Express.

Det lykkedes Furies Rain 4 årig vallak efter Muscle Hill- Alexia Ås at komme til finalen i Breeders Crown for 4 årige hingste og vallakker via en 3. plads i tiden 12,1 for de 2140 meter Auto. Furies blev kørt af Johan Untersteiner og træner er Peter Untersteiner. Ejer er Leif Bergwall som har god succes med sine heste pt.

Furies havde igen trukket dårligt spor med nr 11 og kom til at sidde 4. Udvendigt. Ned af sidste langside gik Furies til angreb via 3. spor og ud foran sig fik han favoritten som trak ham frem. Ind i opløbet var det tæt og på de sidste meter kom han forbi til en kneben 3. plads. En virkelig flot præstation.

Furies fik spor 6 i finalen, vi har nu 2 heste med i finalerne i BC.