Sikke en weekend

Billede: Flower Dust mor, Burning Rain som 2 åring hjemme i folden.

Vores opdræt præstere bare maximalt pt og vi er meget stolte.

Flower Dust 4 årig hoppe (Love You – Burning Rain) vandt sikkert Grand Circle oå Billund Trav for Benny S og Maria. Tiden 13,1 1900 meter auto med lidt tilbage i linerne. Hun har nok været mere frisk i kroppen men alligevel var hun bare rigtig rigtig god. Virkelig stolt over hende – og det er ikke umuligt at hun bliver endnu bedre næste år. Det var så sidste start i år blev Bent og Hans Jakobsen enige om.

Glamorous Rain 3 årig hoppe  (Muscle Hill – Savvy Yankee) vandt sikkert BC semifinale med 3. spor hele sidste omgang i tiden 13,5 2140 meter auto. Det var Ørjan kihlstrøm som kørte og Daniel Reden som træner og ejer sammen med Brixtol Medical. Hun er god og nu får vi 1-2 eller 3 i finalen og det er klart et kæmpe plus. Det bliver spæende til finalen.

Furies Rain 4 årig vallak (Muscle Hill – Alexia Ås) starter i sidste og 12 løb i BC semifinalerne men har endnu engang trukket et umuligt spor. Furies har i hele sin karriere været uheldig med startsporerne og når man ligger lige under de bedste 4 åringer i sverige så er det ikke let.  I de sdiste 7 starter har han en gang haft spor 5 en gang ellers har sporene været 7-8 11-12. Har han heldet fra sport 11 idag så kan han nå finalen.