Vi er i Oaks finalen – Glamorous Rain gik et fænomenalt løb som anden

Billede: Savvy Yankee tilbage i 2012 med sit føl.

Der bliver kørt stærkt og hårdt når der køres om starpladser til Svensk Oaks. Vores opdrættede 3 årige hoppe Glamorous Rain (Muscle Hill – Savvy Yankee) trænet af Daniel Reden og kørt af Ørjan Kihlstrøm, var kort slået til andenpladsen af en fantastisk gådende Kashmir River (Django Riff) som travede det meste af løbet i dødens og vandt i 12,5. Glamorous fik noteret samme tid men var trods det klart slået. Glamorous var ude i en hård åbning på 1,079 de først 500 meter første 1000 meter efter 10,9 og det er 3 årige hopper vi taler om. Glamorous løber de sidste 500 meter i 12,5 og vandt alligvel ikke. Det er blot at bukke og gratulere Kashmir River.

Nu er der finale om 16 dage og nu får vi med sikkerhed et dårligt startspor. Feltet kommer til at holde enorm klasse med mange heste som vil fremad – det kan så gøre at startsporet ikke får så stor betydning – for der bliver fart på. Vi glæder os.