Flower Dust vandt hoppe derby

Flower Dust  (Love You – Burning Rain) med træner og kusk Bent Svendsen vandt hoppe derby i lørdags. En ting er at vi vandt, det er specielt i sig selv,  men måden det gik til på var bare for vildt. Vi vidste jo godt at vi selv skulle gøre det meste af arbejdet (gå udvendig på favorittenFacination) men det er klart man var i tvivl om hun ville klare det. Men det gjorde hun og allerede 100 meer før mål havde hun grebet og forsvandt fra Facination og det øvrige konkurrenter til en fantastisk sejr i tiden 12,5 over 2000 meter.

For Benny og jeg var det selvfølgelig fantastisk – vi har været venner i snart 30 år og at få denne oplevelse sammen ja det er som sagt fantastisk.

Ejeren Hans Jakobsen er min gamle chef og ven så ja det hele blev lidt i familien ligesom kredsen og pasning af Flower står den resterende del af Svendsen klanen for allermest den ældste datter Maria for.

Vi takker for den fantastiske oplevelse og det mange gratulationer jeg har fået.