Tak for kaffe Flower

Flower Dust 4 år hp (Love You – Burning Rain) startede i et alm klasseløb i Billund for første gang efter den noget underlige/svage præstation på Halmstad.

Flower gik for første gang uden sko og fra spor 8 kørte Bendt Svendsen til spids i et højt tempo. Jeg skal da indrømme undervejs i løbet fik man fornemmelsen af at det ikke holder hele vejen hjem – men flower øgede skridt længden op mod mål og kom hjem i en vindertid på 11,8 for 1900 meter Auto start. Ny banerekord for hopper på Billund Tran. Det var ganske enkelt imponerende.

Bent og jeg har mange gang talt om hvilken effekt det vil have at tage skoene af hende, da historierne om Love You hopper uden sko også er nået til Skive. Det havde så en usædvanlig positiv gavnlig effekt. Hvordan man så fastholder denne effekt til de rigtige løb er så et spørgsmål fremadrettet. Men lige nu glæder vi os over at have hest der kan hvis alt går vel har dokumenteret sig derby aktuel.