Stor eftermiddag og aften i vente

Billede: Flower Dust

Det er en spændende eftermiddag og aften i vente for os. Hele 5 heste med tilknytning til stutteriet er til start.

Den første som skal ud er Hustle Rain (Raja Mrichi -Miss Possessed). Han starter i idealtidsløb. Det er ene og alene mit ønske at se ham idag men Gordon som har været hestens træner siden i hele hans karriere, synes det var ok at tage ham ud. Det er ikke en hest som sådan skal ud i nogle 2 årsløb selvom han er meldt i de fleste løb. Moderen Miss Possessed har tidligere lagt Magic Tonight 10 mio og eliteløbs vinder. Testamonial OK 6 mio og Rotary OK 300.000 euro Italiensk derby vinder.  Hustle ejer vi selv og han er til salg.

Golden Rain (Bold Eagle – Mystical Sunshine) skal også starte i idealtidsløb – hun skal ud og gå sammen med andre heste – vi forventer hun kan langt bedre end 30. Hvis hun går godt og fungere så er der ikke lang tid til prøveløb.

Også til de 3 søskende som har Bruning Rain som moder:

Exclusive Rain 5 åring vallak  (Donato Hanover) starter i på Skive Trav i dagens 4 løb. Han er i fremgang efter at have skuffet lidt. Træningen er sat op og vi forventer en god præstation. Mads Hvid styrer ham nu når Bent Svendsen ligger på sofaen.

Glorius Rain 3 års hoppe (Donato Hanover) starter på Halmstad i Breeders Crown udtagelse for 3 årlige hopper. Hun har været så heldig at trække nr 1 bag bilen. Hun møder meget godt heste men en 6. Plads giver adgang til BC semifinalerne i oktober. Så det håber vi på.

Flower Dust (Love You) 4 års hoppe som har vundet i sæsondebuten. Hun skal også ud på Halmstad i BC for 4 årige hopper. Sjunneson kører idet Bent fortsat ligger på sofaen. Det er meget hård modstand men går hun som i sæsondebuten så vil hun kunne klare en plads blandt de 6 bedste og kvalificere sig til finalen.

Det er en spændende dag – jeg kan ikke huske vi har haft så mange heste ude på en dag også er der nogle herlige  løfter imellem.