Glorius Rain vandt på Åby

Vi (Bent Svendsen og ) har altid haft store forventninger til Glorius Rain (Donato Hanover – Burning Rain). Det er en hoppe med et vist temperament men når hun har det rigtige hoved på så er hun god. 2 års sæsonnen blev sporleret med galop og derefter virus. Da virus have lagt sig – trænede vi videre og i februar følte vi hun var klar til større opgaver og hun blev sendt til Johan Untersteiner. Hun vandt i første start, anden start galoperede hun en 3. plads væk i opløbet og idag vandt hun en kneben sejr for Peter Untersteiner fra 3. par invendigt og open strech i 15,5 2100meter autostart. Der skal held til at vinde væddeløb og det havde vi idag.

Måden hvorpå hun vekslede de sidste 100 meter da Peter bad hende om fuld fart det var rigtig flot. Omvendt kan man sige havde løbet været 50 meter længere så havde hun nok vundet med flere længder – så hurtig var hun til slut. Også kan jeg godt lide når kuskene på mine heste kører passivt og håber på heldet – på den måde når man længst med sine heste på den lange bane.

Billedet er af Glorius fra Johan Untersteiners træningskvarter.