Gang Bae i Sto Championat finale – men igen uheldig i spor lodtrækning

Endnu engang kunne Ganga Bae vinde en indledende afd til en stor finale, denne gang er det Sto Championatet hun deltager i med hele 2,4 mio kr til vinderen.

Hun blev sluppet til spids og siden var det rimeligt nemt at vinde løbet på 14,3 2640 meter.

Der var 6 indl afdelinger og hun skulle trække som nr 5 og igen blev det udvendig for den værste konkurrent Diana Zet (Hard Livin). Hard Livin har iøvrigt vores indtil dato bedste hoppe Affinity som Mor.. Affinity lagde Bl.a. Tumble Dust 4,4 mio kr. Og hendes blod går videre på Stutteri Dust i form af Casual Rain og Dollar Rain.

Et lille kuriosum er at Award Kronos som var anden til Ganga Bae igår, har samme mor som vores seneste indkøb den nu 1 årlige Paying My Way (Varenne). Paying My Wayś mor er Nordicgoldnovember som var tysk derby vinder og som har Viking Kronos som far og Ina Scot som mor. Så vi har flere interesser i Sto Championatet i år.

Billedet er af Paying My Way da hun var 3 mdr gammel.