Ganga Bae stærk i sæsondebut

Billedet er af Alexia Ås og hendes føl Ganga Bae ca 3 måneder gammel.

Ganga Bae hp (Muscle Hill-Alexia Ås) startede for første gang efter Breeders Crown sejren i fjor i Magretas unghesteserie på Solvalla for 4 årige hopper. Hun gik et meget flot løb på en andenplads i 13,9 2140 meter autostart, kun slået med en mulespids.

Med tanke på at hun startede fra spor 12  sad i 5. par udvendig og blev generet lidt da angrebet blev sat ind 650 meter før mål og i sidste sving måtte ud i fjerde spor, så var hendes præstation klart godkendt. Ydermere gik hun i åbent hovedlag, med sko på alle 4 og fast vat. Da hun gik sine bedste løb sidste år var det i lukket hovedlag, uden sko og med træk vat. Så der er lidt at slibe på. !!

Alaska Kronos vand for Ørjan Kihlstrøm løbet. For andenpladsen fik ejeren Stald Courant sekr 150.000. Ganga Bae trænes af Stefan Melander og køres af Jorma Kontio.