Muscle Hill føl med hjem på vej hjem fra Sverige

Billede hoppeføl efter fMuscle Hiill – Mystical Sunshine) født 15 juli 2022 – i bagrunden kan lige skimtes føllets biologiske mor Mystical Sunshine og hendes storesøster Electric Rain (Muscle Hill).

I 2022 har vi fået et hoppeføl efter Muscle Hill og Mystical Sunshine. Mystical kan ikke fole selv og derfor er det Call Me Baunely som har gået med og folet denne dejlige Muscle Hill datter.

For mange år tilbage fik vi lavet frosne Embroy i Italien, således når den dag kom, hvor at Mystical ikke selv kunne blive drægtig, så kunne vi fortsætte med at avle på disse unikke linier via disse bedækkede æg som er frosne. Det er vi glade for idag.

Hoppefølet bliver dansk.

Det er den sidste embroy vi havde fra Italien og igen i år er det Call Me Baunely som skal gå med Mysticals kommende føl.  Heldigvis lykkedes Højgaard Hestehospital med at få hende drægtig – det er ikke altid lige nemt og vi er meget taknemmelige for vi er nået så langt. Hvis alt går vel, så får vi et føl næste år efter Muscle Hill – Mystical Sunshine. Vi kunne i prinicppet have startet meget tidligere med en anden rugehoppe, såldes vi ikke fik føl i juli. Men vi vurderede at Call Me havde det helt rigtige sind som vi gerne vil have til vores heste så vi ventede på hun havde folet og brugte hende igen.

Top