Spændende 8 dage foran os

Billede: Flower Dust

Vi har nogle spæenden 8 dage foran os. Søndag den 1. maj starter Flower Dust (Love You) i Lord Valentines mindeløb med sin træner Bent Svendsen i vognen. Der er gode heste imod og specielt Robin Bakkers Kilimanjaro (Conway Hall) indgyder stor respekt. Det er ingen skam at tabe til en god hest for det er denne Kilimanjaro. Der er kr. 60.000 til vinderen.

Den 2. maj starter Hunger Rain (Raja Mirchi) på Halmstad for sin træner Per Norstrøm. Der er skr 30.000 til vinderen i dette løb. Hunger har spor 6 i volten og kan han udnytte springspor så kan han få et godt løb. I følge træner var han ikke på top i seneste start og man forventer en noget bedre præstation på mandag.

Onsdag den 4. maj starter Flower Dust lillesøster Glorius Rain (Donato Hanover) i Margarthas unghesteserie på Solvalla. Det er Glorius træner Johan Untersteiner som kører hopen.. Det er et løb som er åbent 4 årige svenske hopper og der er mange gode konkurrenter. Heldigvis er en del af de bedste svenske hopper optaget i Kronprinsessa Silvias lopp på Åby om lørdagen. Glorius har trukket spor tre og er i tipsrammen. Der er 300.000 skr til vinderen i dette løb.

Lørdag den 7. maj starter Glamarous Rain (Muscle Hill) i Kronprinsessa Silvias lopp på Åby. Hun trak spor 2 til finalen.og hun er en af favoritterne. Der er her hele 1 mio skr til vinderen.

Top