Golden Rain vinder på Åby

Billedet er af lækre Mystical Sunshine (moder til Golden Rain) med næsten 2 mio dollar i indtjening og en rekord på 1,08,7. Og den tid er fra 2006 !! Hun havde i flere år verdensrekord på både 800 og 1000 meters bane, Som hun satte ved at slå Money Maker og Pine Chip’s rekorder. Mystical går stadig på stutteriet og ligner en hoppe på 10 år selvom hun har rundet det skarpe hjørne 20 år for en hest.

Golden Rain (Bold Eagle-Mysticl Sunshine) vandt onsdag en fin og let sejr for sin træner og kusk i tiden 16,7 2140 meter volte start. Hun fik et fint rygløb på den førende hest og med open strech så gik hun meget let forbi. Johan kunne efterfølgende fortælle at hun var langt bedre end i sin første start hvor hun blev toer. Og hun vandt ganske ukørt.

Det er meningen at Golden Rain skal hjem på stutteriet og være følhoppe. Mystical Sunshine er iøvrigt mormor til Hoppe derby vinderen Flower Dust.

Top