Golden Rain godkendt

Golden Rain 3 års hoppe (Bold Eagle – Mystical Sunshine) var igår i prøveløb på Halmstad travet for sin træner og kusk Johan Untersteiner. Golden Rain blev godkendt i 16,9 på en fin måde med spids hele vejen. Hun løb 13,7 de sidste 1000 meter og det virkede overbevisende.

Jeg har altid holdt Golden øverst på min liste over hvem der nåede længst at vore 3 årige opdrættede hopper. Hopperne er Glamoreus Rain (Muscle Hill – Savvy Yankee) indløbet sekr 235.000, Glorius Rain (Donato Hanover – Burning Rain) indløbet sekr 135.000 også altså Golden Rain. Bent Svendsen og jeg har hele vinteren diskuteret hvem der var bedst og han var ikke i tvivl om det var Glorius. Nu er første skridt taget til at jeg måske får ret – et godt prøveløb har aldrig givet penge på kontoen, men blot et bevis på vi er på rette vej og forventningerne måske på vej til at indfries. Golden havde som nævnt spids hele løbet, men i ryg sad der en hest med en indtjening på over 100.000 kroner og den kunne ikke følge med de sidste 500 meter.

Golden Rain er en billedskøn næsten sort Bold Eagle hoppe med en effektiv flad gang. Hun har en størrelse som er noget bedre end gennemsnitlig Bold Eagle afkom, som har et ry for at avle lidt små heste heste. Vi glæder os til fortsætningen

Top