Lidt om vore opdræt hos Peter Untersteiner

Vi taler af og til med Peter Untersteiner da han har 4 Rain heste på hans træningsliste, hvoraf vi selv ejer 1½ hest. Her er lidt om hvad der sker pt.

Furies Rain 3 årig hingst (Muscle Hill – Alexia Ås)

Startede en gang som 2 årig og vandt i 16,4 1640 snorestart. Det var Johan Untersteiner der kørte den dag og selvom han vandt på en god tid og måde, så var man ikke tilfreds. Han fik derfor lidt pause og har fra januar trænet efter planen. Han har gået sit første hurtig arbejde på banen efter 23 og planen er han skal gå en gang mere inden første start. Peter fortæller at han hvis man ikke vidste det så ligner han allerede en avlshingst. Uden at sige for meget så har Peter og ejeren store forventninger til Furies.

Exclusive Rain 4 årig vallak (Donato Hanover-Burning Rain)

Startede i december med en 2. plads til følge i 18,5 2140 meter snorestart. Da var han meget skæv og han måtte til dyrlægen. Siden har han startet et par gange som storfavorit og han agere meget hidsig og usamarbejdsvillig. Det har vist sig at han har haft noget i halsen, næste start bliver i starten af april og vi søger et løb med autostart. Exclusive ejes af Leif Bergvall og os selv.

Explosive Rain 4 årig hoppe (Conway Hall – Affinity)

Gik nogle pæne løb sidste år men gik slet ikke op til de forventninger der var til hoppen i forhold det hun havde lovet tidligt i hendes karriere. Hun tjente kr. 140.000 som 3 årig. Hun har gået i trykvogn nogle måneder i vinter og hun virker stærk  og forhåbentlig har hun fået lidt bedre moral siger Peter. Hun skal starte i april.Explosive ejes af vor gode ven Erik Christoffersen og frue.

Electric Rain 4 årig hoppe (Muscle Hill – Mystical Sunshine)

Ejer vi selv og skal hjem i avlsboxen når karrieren er ovre. Vi blev nok lidt for ambitiøse sidst på sæsonen, hvor hun startede i Oaks kval og Breeders kval. Hun kunne med lidt held have komme i Oaks finalen uden trafik problemer (Ganga Bae vandt det forsøg) og siden blev hun slidt efter de tætte og hårde starter. Nu har hun fået en lang træningsperiode hvor hun 6 uger svømmede og fra januar startede på en frisk fra Peters gård. Hun gik sit første hurtig arbejde efter 22 for 14 dage siden. Hun skal gå et mere meget snart og så skal hun ud og starte. Hun vil blive forsøgt i lidt lavere løb fra start – men går det som vi håber og hun har kvalitet til, så er målet sto championatet og derby der gælder.

 

Top