Furies Rain og Exclusive Rain godkendt i prøveløb

Vi har de sidste par uger fået to af vores opdræt godkendt. Ganga Bae´s hellillebror den 2 årige hingst Furies Rain (Muscle Hill – Alexia Ås) blev godkendt i 19,8 for Johan Untersteiner. Hestens træner Peter Untersteiner kunne fortælle at Johan var meget tilfreds med Furies – og han kan pt omkring 17,0. Planen er at han skal starte i et par ordinære 2 års løb den kommende måned og herefter lade op til en forhåbentlig stor 3 års sæson.

Exclusive Rain (Donato Hanover – Burning Rain) gik ligeledes et pænt prøveløb og blev godkendt på 19,4. Kusk og træner Peter Untersteiner kunne fortælle at prøveløbstiden nogenlunde var det han magtede pt. Han skal træne 6 uger mere før det bliver aktuelt for start. Exclusive Rain er iøvrigt efter vores egen opdrættede Burning Rains (Muscle Hill – Mystical Sunshine) første afkom. Burning Rain blev født godt en måned for tidligt og det stod hurtigt klar at hendes ben stilling ikke havde haft godt af den for tidlige fødsel. Vi valgte derfor at bedække hende allerede som 2 åring. Hendes fantastiske gener kan man ikke taget fra hende – og ser man hende i dag er hun en stor flot rund hoppe Hun har fået tre yderligere afkom en 2 årig hp Flower Dust (Love You), 1 års hp Glorius Rain (Donato Hanover) og en hingst i år Hot Rain (Raja Mirchi). Burning Rain er drægtig ved Raja Mirchi.

Furies Rain og Exclusive Rain her i øvrigt samme ejer Leif Bergwall.

Top