Velkommen til Stutteri Dusts hjemmeside. Formålet med denne hjemmeside er at give intereserede indblik i hvad det er vi laver samt fortælle lidt om hvorfor vi gør som vi gør.

Siden er naturligvis også lavet for eventuelle købere af vore afkom. Vi har i gennem de sidste år, via diverse henvendelser følt at der er behov for en præsentation af vores heste, for at give købere et bedre billede af hvad det er man påtænker at investere i.

På siden vil vi fortælle om hvordan vi er nået dertil hvor vi er idag. Vi vil fortælle om strategien for hvordan vi gør det herunder valg af følhopper og hvorfor vi lige netop har valgt den avlshingst til vore hopper.

Vi har et klart mål med vores opdræt, det skal høre til i den bedste ende i skandinavien derfor er stutteriets motto:

“Stutteri Dust giver drømmene et spark”

Vores hjemmeside vil ligeledes have fokus på nyheder omkring stutteriet, herunder præstationer af afkom som vi vil følge tæt. Meninger har vi ligeledes mange af – siden kommer ikke til at blive en politisk platform for holdninger af forskellig art, men når vi mener der er noget som skal gøres anderledes så vil vi i visse tilfælde ytre vores mening her.

Vi vil gøre vores ypperste til at vores hjemmesiden er opdateret og den skal være så interessant at du “klikker” på siden jævnligt for at læse vore nyheder.

Top