Nyt

Vi har nogle rigtig spændende dage foran os i forbindelse med løbende på Åby i week-enden og Eskilstuna den 3. maj.

Fredag den 29. april starter Angel Rain (Love You - Alexia Ås) udtagningsløb til Dronning Silvias pokal. Angel var nummer 9 i points beregningen hvilket har betydet at med 5 afdelinger at hun ikke møder de allerbedste i årgang (Timbal mv.). Nu møder hun Pasithea Face som er den mest meriterede i løbet med en indtjening på lidt over mio. Hun tjente de fleste af disse penge med en 3. plads i Kriteriet sidste år. Men der er mange andre stærke konkurrenter med og fra startspor 6 blive det ikke let. Robert Bergh har udtalt at hesten føles endnu bedre nu og vi håber på en startplads i Dronning Silvias pokal. I indl afdeling er der 100.000 til vinderen. I finalen er der hele 950.000 til vinderen. Svenske altså !

Lørdag den 30. april starter Verify Dust (Credit Winner - Verify Dust) i V75 Summer Meetings Mares et grp 2 løb mod meget stærke modstandere. Hun har trukket startspor 10 men med ryg på en meget starthurtig hest Ultimate Wine (Hoppederby vinder i DK 2015) og med knap så starthurtige heste i spor 2, 4, 5 og 6 så kan hun være heldig at få en god position i løbet. Men uanset hvor hun kommer til at sidde så vil en placering fra 3 til 5 være en flot præstation. Træner Peter Jensen har altid sagt at hun er bedst med et ryg løb. Det får hun ihvertefald her. Der er SEK 250.000 til vinderen.

Tirsdag den 3. maj starter Atomic Rain (Muscel Hill - Affinity) på Eskilstuna i et autostart løb over 2100 meter. Ved debuten vandt Atomic en fin sejr hvor Ørjan Kihlstrøm sad i vognen. På Tirsdag er det Atomic´s træners førstemand Kenneth Haugstad der skal køre ham fra startspor 2. Det bliver spændende og se hvordan han takler autostart. Umiddelbart virker det ikke til at han er specielt god i snorestart, idet han i både prøveløb og i den første start ikke agerede som bedst med denne startform. Så auto start kan være fint for ham.

 

Seneste nyt