Nyt

Vi har sagt det før men vil gerne sige det igen. Miss Possessed (Self Possessed) er en fantastisk følhoppe.

I går søndag den 11. oktober vandt hendes 3 årige afkom en hingst efter Varenne det Italienske derby i tiden .1.12,8 over 2100 meter. Miss Possessed afkom har således i år vundet to gruppe 1 løb. Magic Tonight vandt Eliteoppet. !! Og altså nu Testamoniel OK, der var 2,6 mio kr til vinderen.

Billedet ovenfor Testamoniel OK vinder det Italienske derby. Han er trænet af Holger Ehlert og blev kørt til sejr af Enrico Bellei. Testamoniel er blevet manegeret i mindre løb i Italien og som regel på sprint. Han har således vundet i 12,1 helt overlegent men i let modstand. I derby prøven sad han langt nede i feltet men da der blev plads spurtede han stærkt og var 3. i mål hvilket lige rakte til en plads i selve derbyet. I derbyet havde han nr 13 og igen anden række bag bilen. Han kom fint igennem fra start og sad 4. indvendigt da flere heste galoperede. Med en omgang igen kom han ud i andet spor og ind i opløbet trak han let fra og sejren var ret så sikker.

For 2 år siden blev Testamoniel OK sat til salg på en auktion i Italien og vi ville gerne købe ham. Men min agent i Italien mente ikke at han eksteriør mæssigt var god nok og vi valgte derfor ikke at byde. Som jeg husker det så gik han for ca 50.000 euro.

Nedenfor Miss Possessed med sit seneste føl en hoppe efter Donato Hanover

 

Seneste nyt