Nyt

Det har i flere medier været fremme at årets derby auktion eventuelt kan afholdes på Lunden igen. Det vil efter vores opfattelse kunne give auktionen et boost. Hesteejere som ikke synes om, at skulle opholde sig i en ridehal på kolde plasticstole en lørdag aften med kummerlige toilet forhold når man er i København. men i stedet foretrækker andre lokaliteter i hovedstaden har herved muligheden for at komme til auktion. Endvidere vil stemning og liv omkring auktionen både før, under og efter blive helt anderledes positiv.

Jeg tog mig den frihed at kontakte formanden for DTC Lindhardt Jensen og spørge om muligheden for at flytte auktionen. Beslutningen ville blive taget på DTC bestyrelsesmøde om godt en uge. Lindhard Jensen kunne oplyse at økonomien skal kunne hænge sammen, hvilket selvfølgelig er naturligt. Jeg tror at opdrætterne gerne vil betale lidt ekstra for at få flyttet auktionen.

En ting som undrede mig omkring samtalen med Lindhardt Jensen var at formanden oplyste at der endnu ikke var kommet et officiel ansøgning omkring flytning af auktionen. Efterfølgende tænkte jeg på "officiel ansøgning" er det ikke DTC som afholder auktionen. Der er vel ikke andre der skal ansøge om noget - DTC forsøger vel at lægge auktionen der hvor det samlet er bedst for alle parter. Man må gå ud fra at DTC afholder auktionen så det giver mest mening for køber og sælger. Hvis Charlottenlund Travbane gerne vil deltage i auktionen så er det vel at komme i dialog således at mange af de penge som det koster at afholde en sådan auktion forbliver i lommerne på travsporten og deres samarbejdspartnere. Charlottenlund bør vel ikke ansøge om at auktionen afholdes på Lunden.

Seneste nyt