Nyt

Det er ingen hemmelig at Stutteriets  største investering på følhoppesiden er Mystical Sunshine (Yankee Glide). Mystical var selv en fantastisk væddeløber med flere verdensrekord, se mere under præsentation af følhopper. Derfor er det vigtigt for os at hendes afkom præstere. Vi købte hende da hendes ældste afkom Power Play (Donato Hanover) var en rigtig snak hest i USA. Power Play var favorit i Peter Haugthon Memorial hvor han var anden. Power er idag avelshingst i USA. 

Vi har selv købt Odds On Scorpius (Donato Hanover) og gjort det pænt og der findes stor kapacitet i ham. Han er lige skiftet fra Flemming Jensen til Bent Svendsen. 

Odds On Amethyst (Muscle Hill) som er tre år har skiftet træner for en måned siden til Jimmy Takter. Han startede året på bedste måde ved at være verdens hurtigste tre årring i april. Men så blev han hidsig og var nærmest ikke løbsegnet. Skiftet til Jihmmy har imidlertid fået ham på andre tanker og han vandt ualmindelig let i 09,7 med 05,6 den sidste quarter. Og det så helt afstoppet ud. Desværre noget sent på sæsonen men kapacitet det har denne tre årige vallak.

vi har en 1 årig helsøster til Odds On Amethyst som hedder Burning Rain. Hun går i træning hos Jan Dahlgård i denne uge og skal køres til. Herudover har vi et hingsteføl som også er en helbroder til Odds On Amethyst.

 Burning Rain (Muscle Hill - Mystical Sunshine)  fotograferet først på sommeren. Hun ligner sin mor ret så meget. Læg mærke til krydset. Det er sådan en hest skal se ud efter vores mening. 

Seneste nyt