Nyt

Travtræner Tomas Malmqvist havde gjort Tumble Dust (Crazed - Affinity) klar til derby prøven. Han vandt ganske overlegent i dansk rekord 13,6 over 2500 meter. Hvis der var nogen som ikke troede på at Tumble kunne stå distancen 2500 meter eller 3000 meter vil blive et større problem for Tumble end de andre modstandere, så bør man revidere den opfattelse. Umiddelbart så det ud til at han kunne fortsætte 500 meter mere i samme tempo i går. !!

Tumble har altid været lidt af en gadedreng og ikke helt kæmpet til mål. Tomas Malmqvist har hele tiden sagt at han bliver mere og mere voksen og han ved efterhånden hvad det drejer sig om - og man må sige at det har vi set i de to sidste starter.

Da Tumble vandt i Malmø på 10,5 var hans puls 80 da han kom ind, hvilket vidner om at han ikke på nogen måde var løbet ud - Malmqvist mener fortsat der er en del udvikling i Tumble når han modner til. Præstationen i går vidner vel også om at det går den vej. Man kan vel dårligt bede om mere.

En anden ting som har en positiv indflydelse er kusken Bjørn Goop. Han har en lidt anden stil end Johnny Takter og evner at få mere ud af Tumble uden Tumble selv opdager det.

Seneste nyt