Crysti Dream til Stutteri Wynn og Stutteri Dust

Vi har købt hoppen hoppen Crysti Dream på torsdagens auktion i Harrisburg Auktionen i fol ved Muscle Hill. Vi købte nu ikke lige med det samme for Crysti var købt tilbage til ejerne svenske stutteri AM.

Jeg så på skærmen og program nr 1081 kom op med et salgskilt på 35.000 usd. hesten havde lige været i ringen. Jeg bandede over mig selv for selvom det ikke var planen jeg skulle købe hest – så kunne man da have forberedt sig lidt. Men hvordan kunne man vide at en sådan hest gik for følpengene på Muscle Hill.

Nu var kataloget også meget mangelfuldt og vigtig information på Crysti’s afkom samt familie var ikke med – så prisen kan derfor nok have været lidt misvisende og da svenskerne nærmest ikke var tilstede ved årets auktion – så kan det have været lidt af årsagen.

Men jeg fik ikke købt – og jeg var godt irriteret på mig selv. Men Jesper Hansen var hurtig og smart. Han nærmest løb (hvis han kan det) hen til agenten Thomas Svensen som Jesper har et godt samarbejde med. Thomas kontaktede køber og mod et mindre fee fik vi hesten.

Så der var glæde. Nu kan vi kun håbe på at Crysti Dream giver Jesper og jeg lige så stor glæde som vort første ejerskab sammen med Golden CN gav os med derby sejr.

Top