Glamorous Rain spredte glans over Stutteri Dust

Billede: Jenny Sundin med Glamorous Rain hjemme i stalden hos Stald Zet da jeg var at se til hende i januar 2022.

Glamourous Rain (Muscle Hill – Savvy Yankee) vandt igår på Solvalla det nyindstiftede Diana Zet hoppe løb for 4 årige hopper. Daniel Reden er træner og ejer sammen med Stall Zet og det var igen mesterlige Ørjan Kihlstrøm som kørte. Vindertiden var gode 11,9. Glamorous viste fin starthurtig hed og fik spids efter 500 meters kørsel på 09,4 og fik derefter lov til at dæmpe tempoet til 13,4 de første 1000 meter. Og med en afslutning på 09,7 de sidste 500 meter blev sejren ganske sikker.

En sjov historie omkring sejren i Diana Zet hoppeløb er at netop Diana Zet udkæmpede vores egen opdrættede Ganga Bae (Muscle Hill – Alexia Ås) 4,7 mio og rek 12,1 nogen hårde opgør med. Diana Zet havde en oppasser i Jenny Sundin og netop Jenny er oppasser på Glamorous Rain. Så nu giver Jenny en del tilbage efter nogle af de hårde fight som Ganga Bae og Diana Zet  havde.

Top