Herlig aften på åby

Glorius Rain ved sejeren på Åby

Stutteriet havde 2 heste til start i aftes på Åby banen i Gøteborg – Glorius Rain (Donato Hanover – Burning Rain) og Glamorous Rain (Muscle Hill – Savvy Yankee). Begge vandt besnærende sejre – vi har ikke tidligere hafte 2 heste til start i Sverige og de begge vinder.

Glorius Rain var ude i et hoppeløb og fra sport 8 (spor 7 da en indvendig var udgået)  kunne efter 200 meters kørsel sidde i spids og herfra vandt hun i let sejr i 13,4 2140 meter autostart et pænt stykke foran konkurrenterne. Konkurrencen var ikke den bedste men måden hun gjorde det på var meget positivt.  I interviewt efter løbet var Johan ualmindelig positiv på Glorius vegne.  Vi ser frem til de kommende starter.

Glamorous Rain startede i kvalifikation til Dronning Silvias pokal og viste sig ret så overlegen i sin afdeling. Allerede efter 700 meters kørsel var hun i spids trods spor 9 og selvom de kom tæt på til slut så så det ud som om Ørjan Kihlstrøm havde rigeligt sparret. Man kan vel kalde det en typisk Ørjan styring. Nu trak hun spor 2 i finalen og hun er en af dem som kan vinde finalen med 1 mio sekr til vinderen. Har efterfølgende talt med Jenny som er oppasser på Glamorous Rain – og Jenny sagde hun vandt helt afstoppet.

Top