Glamorous Rain i Oaks kvalifikation på fredag

Glamorous Rain (Muscle Hill – Savvy Yankee) 3 års hoppe starter for sin træner Daniel Reden fredag i Oaks (Svensk Travkriterium for hopper). Ørjan Kihlstrøm er kusk som alle de andre gange hun har startet. Hun har trukket spor 5 bag bilen men konkurrencen blandt de 11 konkurrenter er hård. Der er virkelig 3-4 gode hopper i dette løb som har formen op ad.- så selvom hun er tippet som vinder – er det langt fra sikkert hun klare cuttet il finalen, hvor de 2 bedste går videre.

Det er stort som opdrætter at være med her. Vi har tidligere haft Ganga Bae Muscle Hill – Alexia Ås) med i finalen men desværre fik hun aldrig plads til angreb før det var for sent. Se øvrigt billede – det var Ganga Bae da hun var 4 måneder og mor står pænt i baggrunden. Ganga Bae var en dronning og vi håber at Glamorous kan få samme status.

Top