Glamorous Rain vandt på 12,1

Billede: Savvy Yankee moderen til Glamorous Rain er her ikke længere, men her er hun med et af sine tidligere Muscle Hill afkom.

Glamorous Rain 3 år hp (Muscle Hill – Savvy Yankee) vandt igår en flot sejr på Solvalla i E3 consolation over 1640 meter på 12,1. Hun var desværre ikke klar efter lidt sygdom til at starte  da der blev kørt indledende afdelinger til E3 for 14 dage siden – men det var hun igår. Det er måske ikke så opsigtsvækkende at en 3 års hoppe løber 12,1 længere, men det var mere måden hun gjorde det på, 500 meter i dødens for så at blive afløst, men måtte så afsted i 3. spor og lå derude hele sidste sving så for ret så let på til sejr uden at været kørt helt i bund.

Nu er der godt 20 dage til kvalifikation til Oaks og hun bliver spændende at følge der.

Top