Exclusive Rain vandt – med vi var noget heldige

Exclusive Rain (Donato Hanover – Burning Rain/Muscle Hill) med Bent Svendsen i sulcyen, vandt i går på Skive Trav i tiden 16,8 over 2000 meter auto start.Vi var ikke først i mål – det var Encore Clock og Michael Lønborg men ekvipagen galopperede 50 meter før mål også var sejren i stedet for vores. Selvom Exclusive sluttede pænt af kunne vi aldrig have nået Encore Clock.

Egentlig skuffede Exclusive os vel lidt – ikke fordi vi ikke kunne slå Encore for det er faktisk en rigtig god hest når han fungere, men mere pga afslutningen ikke var bedre. Både med tanke på det gode løb Bent gav Exclusive og måden hvorpå løbet blev kørt på, for Encore Clock fik det hårde løb og vi fik lov til at luske med til ind på opløbet. Bent kunne efter løbet fortælle at Exclusive var træt i mål og det har han ikke været før.

Maria som ridetræner Exclusive til daglig og jeg har nok været lidt for flinke med ham i træningen – han er blevet noget overvægtig, og her er det ikke ejeren jeg taler men hesten. Vi sætter træningen op og vi forventer at fremvise Exclusive i en bedre forfatning til næste gang. Det lader dog til at vi har fået styr på Exclusive tempremant som er langt bedre nu end i de første starter. Vi venter spændt på de kommende opgaver.

Top