Ganga Bae i Breeders Crown finale

Ganga Bae

Ganga Bae(Muscle Hill – Alexia Ås) vandt i søndags en sikker sejr på Solvalla i semifinalen til Breeders Crown for 3 årige hopper. Vindertiden var 13,7 2100 auto start. Der var sek 200.000 til hende og hun har i år tjent sek 680.000 i 9 starter som har resulteret i 5 sejre. Der var lodtrækning efter løbene og Ganga Bae’s træner Stefan Melander valgte spor som nummer 2 og fik spor 1. Ganga Bae’s værste konkurrent den finske hest MASCATE MATCH (Muscle Mass) vandt lodtrækningen og valgte spor 2. MASCATE MATCH vandt sin semifinale helt overlegent i 12,8.

Der er sek 1.600.000 til vinderen af Breeders Crown finalen.

Ganga Bae træner Stefan Melander i forbindelse med løbene at såfremt hun havde fået frit frem i Oaks så havde hun vundet. Store ord – der ligger forhåbentlig mange store oplevelser til Stald Courant med denne fine hest.

Top